Nick pe server: Safary
Cea mai mare realizare pe Fun-life: Momentan nu am nici o realizare, deoarece sunt la inceput pe acest server.
De ce crezi ca meriti Admin: Deoarece mă pricep foarte bine din punctul meu de vedere, in alta ordine de idei am fost și pe alte servere și chiar au fost mulțumiți de mine.
Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: Pai cam 4_5 ore zilnic, depinde de bunul meu plac.
Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de Admin?: Sa ajut plângerii care au nevoie de ajutor.
Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Eu pun răbdare în ceea ce fac și îmi iese foarte bine.
Ai fost banat vreodata ?. Daca da, specifica toate banurile: Nu, nu am fost.
Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Nu, nu am primit warn.
Varsta reala: Am vârstă de 15 ani.
Ce alte jocuri joci?: Alte jocuri nu mă pasionează așa mult că samp-ul, dar mai joc și Counter-Strike.
Ce vei face dupa terminarea liceului?: Voi continua cu o facultate.
Daca un player te intreaba cum da rob, ce ii raspunzi?: O să-i spun să meargă într-un buissnes și să folosească comanda /rog, asta după ce sunt pregătiți cu arme, mașini etc.
Daca un player intreaba cum face bani repede, ce ii raspunzi?: Îi spun "Banii de fac rapid la job-uri, daca vei munci mult îți va creste skill-ul și vei primi din ce in ce mai multi bani.
Daca un player intreaba cum face un clan, ce ii raspunzi?: Poate face acest lucru vorbind cu un owner și folosind comanda /shop!
Ce pedeapsa se acorda pentru cei ce vor sa vanda conturile personale pe bani reali?: Ban permanent.
Ce pedeapsa se acorda pentru DM cu hunter ca politist?: Fh.
Ce pedeapsa se acorda daca faci "Abuz de Functie"?: Uninvited
Ce pedeapsa se acorda daca dai ban aiurea? Pierderea funcției.