Nick:PACO.
Nick-uri anterioare:Nu am.
Level:2
Limba natala:Romana
Limbi straine cunoscute:Engleza.
Factiuni anterioare(rank):Nu am.
Functii importante detinute(lider/helper/admin):Nu am.
Motivul pentru care ati parasit functia respectiva:Nu am avut nicio functie.
Descriere personala(min 50 de cuvinte):Ma numesc Alin, am vârsta de 16 ani și locuiesc în Calafat. Pot spune ca sunt o fire foarte sociabila, prietenoasa, îmi place foarte mult sa comunic, mereu sunt în cautare de prieteni noi, ma integrez usor într-un grup nou si îmi place munca în echipa. Sunt pasionat de sporturi. Timpul liber mi-l petrec cu prietenii, în oras sau acasa. Personal nu-mi plac persoanele false, care te vorbesc pe la spate sau oamenii cu 2 fete. Sunt o fire calma, care incearca sa-si puna persoanele din jurul sau pe primul loc, incerc pe cat posibil sa nu-mi arat punctele slabe in fata altora. Am momente cand pur si simplu zambesc doar pentru a ma preface ca sunt bine, deorece nu-mi doresc sa primesc atentie doar atunci cand imi este greu. Mereu am incercat ca persoanelor dragi mie sa le aduc macar o sclipire sau un ranjet pentru ca o zi fara sa razi este o zi pierduta si nimeni nu-si poate permite sa piarda o zi din viata lui. Am simtul umorului foarte bine dezvoltat, glumesc cu bun simt, respect pe cine ma respecta si sunt foarte perseverent.
De ce doresti sa devii helper(min 50 de cuvinte)?:De ce doresti sa devii helper(min 50 de cuvinte)?: Doresc sa devin helper pentru a ajuta playerii noi veniti, sa ii determin sa ramana pe acest server. Le raspund intrebarilor pentr a-i lamuri. Imi mai doresc sa devin helper deoarece acesta este obiectivul meu, sa ajung cat mai sus.
Cu ce crezi tu ca se ocupa un helper?(min 20 de cuvinte):Cu ce crezi tu ca se ocupa un helper?(min 20 de cuvinte): Ajuta playerii care apeleaza la [/helpme] dar nu numai. Trebuie sa le explicam celor care nu inteleg ceva, chiar daca e complicat sau nu, tot trebuie ajutati. Nu trebuie sa ne enervam ca xulescu nu intelege ce trebuie facut..etc.
Cum te intelegi cu actualul staff de pe B-Zone RPG2? Admini si helperi. :Bine