LIFE4GAME
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LIFE4GAME

LIFE4GAME Noi suntem viitorul

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

model cerere

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Admin
Admin

Data de înscriere : 12/07/2017

model cerere Empty
MesajSubiect: model cerere   model cerere Icon_minitimeMier Iul 12, 2017 5:36 pm

Nick:
Nick-uri anterioare:
Level:
Limba natala:
Limbi straine cunoscute:
Factiuni anterioare(rank):
Functii importante detinute(lider/helper/admin):
Motivul pentru care ati parasit functia respectiva:
Descriere personala(min 50 de cuvinte):
De ce doresti sa devii helper(min 50 de cuvinte)?:
Cu ce crezi tu ca se ocupa un helper?(min 20 de cuvinte):
Cum te intelegi cu actualul staff de pe Game4life? Admini si helperi. :

Ultima editare efectuata de catre Admin in Joi Aug 31, 2017 3:14 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
https://rpg-fun-life.forumgratuit.ro
PACO.
Admin

Data de înscriere : 31/08/2017

model cerere Empty
MesajSubiect: Re: model cerere   model cerere Icon_minitimeJoi Aug 31, 2017 2:04 am

Nick:PACO.
Nick-uri anterioare:Nu am.
Level:2
Limba natala:Romana
Limbi straine cunoscute:Engleza.
Factiuni anterioare(rank):Nu am.
Functii importante detinute(lider/helper/admin):Nu am.
Motivul pentru care ati parasit functia respectiva:Nu am avut nicio functie.
Descriere personala(min 50 de cuvinte):Ma numesc Alin, am vârsta de 16 ani și locuiesc în Calafat. Pot spune ca sunt o fire foarte sociabila, prietenoasa, îmi place foarte mult sa comunic, mereu sunt în cautare de prieteni noi, ma integrez usor într-un grup nou si îmi place munca în echipa. Sunt pasionat de sporturi. Timpul liber mi-l petrec cu prietenii, în oras sau acasa. Personal nu-mi plac persoanele false, care te vorbesc pe la spate sau oamenii cu 2 fete. Sunt o fire calma, care incearca sa-si puna persoanele din jurul sau pe primul loc, incerc pe cat posibil sa nu-mi arat punctele slabe in fata altora. Am momente cand pur si simplu zambesc doar pentru a ma preface ca sunt bine, deorece nu-mi doresc sa primesc atentie doar atunci cand imi este greu. Mereu am incercat ca persoanelor dragi mie sa le aduc macar o sclipire sau un ranjet pentru ca o zi fara sa razi este o zi pierduta si nimeni nu-si poate permite sa piarda o zi din viata lui. Am simtul umorului foarte bine dezvoltat, glumesc cu bun simt, respect pe cine ma respecta si sunt foarte perseverent.
De ce doresti sa devii helper(min 50 de cuvinte)?:De ce doresti sa devii helper(min 50 de cuvinte)?: Doresc sa devin helper pentru a ajuta playerii noi veniti, sa ii determin sa ramana pe acest server. Le raspund intrebarilor pentr a-i lamuri. Imi mai doresc sa devin helper deoarece acesta este obiectivul meu, sa ajung cat mai sus.
Cu ce crezi tu ca se ocupa un helper?(min 20 de cuvinte):Cu ce crezi tu ca se ocupa un helper?(min 20 de cuvinte): Ajuta playerii care apeleaza la [/helpme] dar nu numai. Trebuie sa le explicam celor care nu inteleg ceva, chiar daca e complicat sau nu, tot trebuie ajutati. Nu trebuie sa ne enervam ca xulescu nu intelege ce trebuie facut..etc.
Cum te intelegi cu actualul staff de pe B-Zone RPG2? Admini si helperi. :Bine
Sus In jos
Valentinn.

Data de înscriere : 30/08/2017
Varsta : 23
Localizare : .

model cerere Empty
MesajSubiect: Re: model cerere   model cerere Icon_minitimeJoi Aug 31, 2017 2:13 am

Acceptat pt teste Helper 1 !

Acceptat ca Helper 1 !
Sus In jos
F0r3st

Data de înscriere : 02/09/2017

model cerere Empty
MesajSubiect: Re: model cerere   model cerere Icon_minitimeSam Sept 02, 2017 4:15 pm

Nick:Red
Nickuri Anterioar:Ser
Level:1
Limba Natala:romana
Limbi Straine:engleza
Factiuni anterioare(rank):nu am
Functii importante detinute(lider/helper/admin): nu am
Motivul pentru care ati parasit functia respectiva:nu am avut
ma numesc sergiu am 13 ani sunt din bacau sunt glumet prietenos imi place fotabalul handbalu inotul si multe altele in vacanta de vara stau incontinuu pe pc adic why not in fiecare zi imi fac cate 1-2 prieteni pt ca sunt popular
De ce doresti sa devii helper(min 50 de cuvinte)?: doresc sa devin helper deoarece imi place sa ajut imi place sa avansez la noi grade pe servere sai fac sa ramana pe sv 24/24 pt ca why not si cam atat
Cu ce crezi tu ca se ocupa un helper?(min 20 de cuvinte):ajuta noi veniti ii determina sa ramana pe server si cam atat stiu si acia
Sus In jos
Admin
Admin

Data de înscriere : 12/07/2017

model cerere Empty
MesajSubiect: Re: model cerere   model cerere Icon_minitimeSam Sept 02, 2017 4:24 pm

F0r3st a scris:
Nick:Red
Nickuri Anterioar:Ser
Level:1
Limba Natala:romana
Limbi Straine:engleza
Factiuni anterioare(rank):nu am
Functii importante detinute(lider/helper/admin): nu am
Motivul pentru care ati parasit functia respectiva:nu am avut
ma numesc sergiu am 13 ani sunt din bacau sunt glumet prietenos imi place fotabalul handbalu inotul si multe altele in vacanta de vara stau incontinuu pe pc adic why not in fiecare zi imi fac cate 1-2 prieteni pt ca sunt popular
De ce doresti sa devii helper(min 50 de cuvinte)?: doresc sa devin helper deoarece imi place sa ajut imi place sa avansez la noi grade pe servere sai fac sa ramana pe sv 24/24 pt ca why not si cam atat
Cu ce crezi tu ca se ocupa un helper?(min 20 de cuvinte):ajuta noi veniti ii determina sa ramana pe server si cam atat stiu si acia
acceptat pentru test
Sus In jos
https://rpg-fun-life.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

model cerere Empty
MesajSubiect: Re: model cerere   model cerere Icon_minitime

Sus In jos

model cerere
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-